Anne Davies

Anne Davies maler for det meste figurative malerier av vann, fjell og natur I akryl med spatel og pensel. (I tilleg airbrush, olje , tørrpasteller..

kunstner-dummy-profilbilde

Utvalgt kunst av Anne Davies

Velkommen til
mitt atelier

Velkommen til mitt atelier i Havnegata i Drammen for en privat visning eller en samtale om et bestillingsverk.

Mer om Anne Davies

Anne  er født i 1966 i Mo i Rana – Nordland, men har bodd mesteparten av sitt liv på østlandet og  i Lier. Helt fra tidlig alder fant Anne Davies gleden i det å skape. Det startet med tegning / kullstift, og etterhvert har hun prøvd ut flere ulike teknikker, blant annet akryl, akvarell, olje. trykking, airbrush, keramikk mm., så interessen for det kreative har alltid og hele tiden vært tilstede i hennes liv.

Hun har en underbevisthet som kontinuerlig  jobber med mulige prosjekter og slik har det alltid vært. Anne lar maleriene utforme seg under lek med spatel, pensel, farger og teksturer.

Hun bruker bevisst en palett med få farger, men mange valører. Denne leken er tydelig for betrakteren av maleriet. Fargebruken er fryktløs og bildene er preget av en spesiell storslått atmosfære med magisk lys og harmoni.

Anne fascineres av lysets og naturens vakre fargespill og prøver å fange det majestetiske og trollske i sine motiver. Selv om Anne har en forkjælighet for det figurative og naturalistiske, maler hun også abstrakte og ekspressionistiske motiver, etter hvordan det passer til prosjektet hun jobber med.​

Anne liker prosjekt basert maling, med planlegging, skissearbeid, utprøving, som til slutt ender opp med et eller flere ferdige arbeider.​ I prosessen eksprimenterer hun med med farger, effekter og valører, for å tilføre maleriet liv og stemning. Stil og prosess styres av prosjektet.

Anne lager nettkurs ved siden av malingen Hun tar også imot mindre oppdrag som f.eks. portrett av dyr eller til dåp… Anne Davies har de siste årene hatt sitt atelier som i ,havnegata 111 i Drammen. Der jobber hun 3-4 timer daglig på ettermiddag/kveld.

​Hun har deltatt på mange kollektivutstillinger og sepaprat utstillinger fra 2010 og frem til i dag.​

Utstillinger

2023
Separatutstilling Galleri Risør
2023
Sommerutstilling Galleri Støa, Holmsbu
2023
Kunst Elva rundt, Drammen
2022
Atelierutstillinger siste søndag hver mnd
2022
Separatutstilling Sekkefabrikken kulturhus, Slemmestad
2022
På Gjesteveggen Galleri Tøyhuset
2022
Sommerutstilling Stokkøya v/H Sundsfjord
2022
Kunst Elva rundt, Drammen
2022
På Gjesteveggen Galleri Tøihuset, Gamle Fredrikstad
2021
Julemarked på Kjenner gård
2021
Kunst Elva rundt
2021
Sommerutstilling Galleri Støa i Holmsbu

All kunst av Anne Davies

Artikler av og med Anne Davies

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.