Om Prikkart.

om-oss-i-prikkart

Historien

Prikkart er et kunstkollektiv med målsetning om å fremheve de mange talentfulle kunstnerne du ikke har oppdaget ennå. På våre utstillinger og i vårt nettgalleri kommer du til å finne kunst du liker, kunst som provoserer og engasjerer, og kunst som passer deg!

Prikkart ble startet av Espen Spanli og Morten M. Schie i kunstatelieret til Espen i 2016. Tanken fra starten var å samle “urørte” kunstnere som sammen kan markedsføre seg og selge kunst. Selskapet ble først stiftet 3. juni 2019, og samlet fort mange spennende kunstnere.

Vårt mål er at de som skal tjene mest på kunst er kunstneren selv. Derfor har vi laget en komplett plattform for kunstnere hvor 100% av salgssummen ved nettsalg går rett til kunstneren. Plattformen vil gi deg som kunstner full kontroll på din egen profilside og kunsten du vil selge. Du vil også få mulighet til å stille ut kunst på våre utstillinger, og tilgang til et ressurssenter med nyttige tips når det gjelder markedsføring, sertifiseringsbevis, kjøpskontrakter og medlemsfordeler.

Kontakt oss

Prate: +47 997 09 142

Skrive: shop@prikkart.com

Studio: Shoddy, Kalbakkveien 46, 0953 Oslo

Kontor: Hvamstubben 17, 2013 Skjetten

Folka bak

Morten M. Schie

Eier og kunstner

Espen Spanli

Eier og kunstner

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.