Book tid i kunstnernes atelier

Ønsker du å bli bedre kjent med kunstnerne våre, få en privat visning av kunst eller ta en prat om et bestillingsverk? Her finner du en oversikt over kunstnere som har åpnet sitt atelier for booking.

Book tid i mitt atelier Anne Davies

Velkommen til mitt atelier i Havnegata i Drammen for en privat visning eller en samtale om et bestillingsverk.

Book tid i mitt atelier Elin Hauklien

Hei, har du lyst til å besøke en kunstner som bruker stedene hun reiser som sitt atelier? Jeg setter alltid pris på å snakke med kunstinteresserte og de som ønsker å vite mer om hvor og hvordan jeg lager kunsten min og å se den «live», via en video chat.

Book tid i mitt atelier Espen Spanli

Ønsker du å se nærmere på kunsten? Kanskje du er nysgjerrig på prosessen bak eller ønsker å se hvordan et kunstverk ser ut før det ferdigstilles? Book deg en visning her!

Book tid i mitt atelier Morten Schie

Har du lyst til å ta en nærmere titt på kunsten min, prate om et bestillingsverk eller bare ta en hyggelig prat, er du hjertelig velkommen til mitt atelier i den gamle Shoddyfabrikken.

Book tid i mitt atelier Nanna-Kristin Arder

Hvis du har lyst til å se nærmere på maleriene mine, er du hjertelig velkommen til et uforpliktende møte i mitt atelier og utstillingsrom her hjemme hos meg på Bekkestua i Bærum.

Book tid i mitt atelier Nina Enger

Du er hjertelig velkommen på besøk til mitt atelier på Røa. Si gjerne i fra hvis det er noen spesielle verk du ønsker å se, eller annet jeg bør vite på forhånd.

Book tid i mitt atelier Richard Johnsen

Du er hjertelig velkommen til å booke tid hos meg for besøk i ett av mine atelier, enten på Uvdal eller på Billingstad, se på bilder og eventuelt diskutere muligheten for bestillingsverk.

Book tid i mitt atelier Tonje R. Rosenberg

Har du lyst til å se litt nærmere på kunsten min eller prate om et bestillingverk, er du hjertelig velkommen til mitt atelier i Kristiansand.

Book tid i mitt atelier Veronika Varga

Ønsker du å se nærmere på min kunst? Eller kanskje ta en prat om et bestillingsverk? Ta gjerne turen til mitt atelier på Grua, eller vi kan møtes et sted som passer deg.

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.