Kunststillinger med Prikkart

Vi arrangerer utstillinger to ganger i året, på våren og høsten. Her finner du en oversikt over utstillinger, samt tidligere utstillinger vi har hatt.

Aktuelle kunstutstillinger

Vi jobber for tiden med å planlegge utstillinger…

Å se kunst live på kunstutstilling

Det er ingen ting som kan måle seg med det å se kunst hengende på en vegg, lyssatt og presentert av den eller de som har laget det. Strukturer, overflater, fargenyanser og kontraster, materialvalg og kvalitet, vises naturligvis best «live». Du kan selvfølgelig også få kjenne på kunstverket du ser på. Det er noe eget ved det å legge hånden på verket og la fingrene skli over de harde strukturlagene av oljemaling. Om du er interessert i innrammet kunst, vil det være spennende å se bildet innrammet, ikke minst fordi det finnes ulike kvaliteter, på både ramme og glass. Er det gjennskinn eller har hun rammet inn med antirefleksivt glass? Hvordan vil denne rammen passe inn i stua hos meg? Får jeg plass mellom spisestuen og kjøkkenskapet? Spørsmålene er gjerne mange og de besvares ofte best av deg selv, du er tross alt prosjektleder i dette prosjektet! 

Kunstnerne vil kunne gi deg svar på det du lurer på om motivet eller om bildet skal henges opp med vaier eller med andre festeanordninger. Trenger jeg gipsanker for å henge dette? Hos oss får du førstehånds informasjon og forhåpentligvis, den hjelpen du trenger. 

Kunden i fokus

På utstilling hos Prikkart skal du alltid føle deg velkommen og ivaretatt. Vi vet at mennesker er forskjellige. Noen har mange spørsmål mens andre liker å bare gå med hendene på ryggen og studere i fred. Du skal føle deg hjemme hos oss, vi er hverken viktigere eller bedre enn deg og det værste vi vet om, er folk som ikke «ser» andre i sin egen glorie av selvtilfredshet. Har du spørsmål som du tror at vi synes er upassende, hos oss er ingen spørsmål dumme. Kanskje du lurer på om kunstneren kan komme hjem til deg for å prosjektere noe til stua? Spør da vel! 

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.