Marie Storm

Similla Marie Storm Aslaksen jobber med akryl, penn og oljepasteller på papir. Kunsten hennes er hovedsakelig abstrakt og fargerik, men ofte med figurative elementer fra naturen. Hun maler også stilleben av blomster, der hun legger vekt på kontrasten mellom en dyp, mørk bakgrunn og de lyse, livlige fargene i blomstene.

kunstner-dummy-profilbilde

Utvalgt kunst av Marie Storm

Mer om Marie Storm

Marie Storm kommer fra en familie med mange generasjoner av kunstnere, og hun har alltid hatt stor skapertrang. Maleriene hennes er detaljerte og fargerike og hun inspireres av former, farger, tanker og følelser. Med en ukonvensjonell oppvekst og en kunstnerisk mor som gikk mot normen i samfunnet, er regler ikke viktig i kunsten hennes, noe som setter henne fri til å utforske forskjellige stilarter, retninger og å mikse stilarter. Kunsten hennes viser en forbindelse mellom følelser, kaos og den frie, bohemske ånden.

Marie Storm tar imot kommisjonsbestillinger på både papir og lerret. Om du vil bestille et unikt verk til ditt hjem, tilpasser hun bestillinger etter dine ønsker og visjoner.

Utstillinger

All kunst av Marie Storm

Artikler av og med Marie Storm

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.