Monica Norum

Monica Norum har funnet kunsten som en plass for kreativitet og ro. Hun bor i vakre Tønsberg by nær havet, og får inspirasjon gjennom sine mange reiser, gjennom mennesker hun møter og igjennom meditasjon. Kunsten til Monica er ofte laget med grove strukturer som gir en 3d effekt igjennom mixed media. Hun liker å lage kunst helst på store lerret, som et smykke til luksuriøse boliger eller kontorer. Noen kategorier hun maler er: Store kjente fjell, Abstrakt, Surrealistiske portrett og akt.

kunstner-dummy-profilbilde

Utvalgt kunst av Monica Norum

Mer om Monica Norum

Monica Norum lager ofte kunst med stor dybde med hensyn til mørke og lys. Farger som jord, sort og gull samt blått er hennes favorittfarger. Hun er uredd. Igjennom sitt mangeårige virke i næringslivet har hun blitt kjent med de mange utfordringer og gleder det gir som bedriftseier. Hun har eid tre bedrifter. Hun håper gjennom sin kunst at hun kan gi andre glede, ro og fred. Det skal være en glede å eie hennes kunst!

Monica går jevnlig på kurs og elsker å lære nye teknikker.

Hun jobber med utsmykningsoppdrag til nybygg, boliger og i kontorlokaler. Du kan bestille egen kunst etter mål og ønsket farge hos henne.

 

Utstillinger

2023
Summer Festival, Albir, Spain July part 2
2023
Summer Festival, Albir, Spain June part 1
2023
Moss i vinterdrakt. Moss underground Art Gallery. Januar 13.01-29.01.23
2022
Transition. Virtuell utstilling London. The Holy Art
2022
Bring the joy. Fysisk utstilling i Tønsberg, Norge.
2022
Vektløs, Fysisk utstilling galleriet til Prikkart, Oslo

All kunst av Monica Norum

Artikler av og med Monica Norum

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.