Nina Enger

Nina Enger har vært engasjert i kunstneriske aktiviteter siden tidlig på 90-tallet, og har deltatt i flere lokale og internasjonale utstillinger. Inspirasjonen hentes fra det indre landskapet hvor stemninger og følelser er drivkraften. Maleriene til Nina Enger varierer derfor i sitt uttrykk. Noen ganger intense og fargerike med sterke kontraster, og andre ganger rolige og duse med svake kontraster. Når det indre gjenspeiles i det ytre, er prosessen komplett. Et maleri er ferdig.

Video presentasjon av utvalgte malerier med ramme.

kunstner-dummy-profilbilde

Utvalgt kunst av Nina Enger

Velkommen til
mitt atelier

Du er hjertelig velkommen på besøk til mitt atelier på Røa. Si gjerne i fra hvis det er noen spesielle verk du ønsker å se, eller annet jeg bør vite på forhånd.

Mer om Nina Enger

Nina Enger jobber fra sitt atelier hjemme på Røa fordi hun ønsker å ha muligheten til å male når inspirasjonen melder seg. Hennes tre barn har flyttet ut, så nå står malebordet sentralt i stuen og det er utstyr overalt. Ulike teknikker og medium testes ut, men i all hovedsak benyttes akrylmaling på lerret. Hjemmet er dekorert med egne malerier, og i kjelleren står maleriene kategorisert etter størrelse.

Flere av maleriene til Nina er også utplassert på bl.a. Indre Østfold Flyktningmottak, hos Privatmegleren AS på Stabekk i Bærum og hos MediCura AS på Ryen i Oslo. Malerier er også sendt til Van Gogh Gallery i Madrid som arrangerer ulike utstillinger i Europa. Hun har nå kontakt med flere agenter som fremmer hennes kunst i USA, Canada, Chile, Korea og land i Europa. Hun har også inngått en avtale med iCanvas trykkeri i USA som selger kunsttrykk.

Bestillingsverk og privat visning av kunst
Hun tar bestillingsverk, såfremt det ligger innenfor hennes stil og kapasitet. Interessante utfordringer som å visualisere musikk gir henne stor glede. Hun har bl.a. malt bilder til album cover for nye låter som skal lanseres. Å jobbe med artister fra ulike land rører ved essensen i skapelsesprosessen. Hun viser gjerne frem kunsten sin, og kunder er hjertelig velkommen på besøk. Det er til stor hjelp hvis kundene kan sende henne tittelen på maleriene de ønsker å se, så hun kan ta dem frem før et besøk.

Utstillinger

2024
Don't ask why, Galleri Albin Upp, Oslo - april 2024
2024
Suspended world, ARTEOM GALLERY
2024
Unfair, Milano, arranged by The Van Gogh Gallery, Madrid
2024
Broaden the Horizon, ARTEOM GALLERY,
2024
The Biennale of Woman in Art, London - Sep 2024
2024
European of Museum of Modern Art, Barcelona - Juni 2024
2024
Silent Vibes Solo Utstilling, Tapiial Virtual, Chile - April/Mai 2024
2024
Insia, The Van Gogh Gallery, Madrid - April 2024
2023
The Power of Memory, ARTEOM GALLERY
2023
Imagination & Revelation, ARTEOM GALLERY
2023
Galleri Vibes, Juleutstilling, Oslo
2023
Endless, ARTEOM GALLERY

All kunst av Nina Enger

Artikler av og med Nina Enger

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.