Richard Johnsen

Richard Johnsen har drevet med tegning og pennestrøk hele livet. Han har ingen formell kunst utdanning, men har gjennom kurs og prøving og læring klart å skape seg et eget unikt og fargerikt uttrykk i sine bilder. 

kunstner-dummy-profilbilde

Utvalgt kunst av Richard Johnsen

Velkommen til
mitt atelier

Du er hjertelig velkommen til å booke tid hos meg for besøk i ett av mine atelier, enten på Uvdal eller på Billingstad, se på bilder og eventuelt diskutere muligheten for bestillingsverk.

Mer om Richard Johnsen

Richard Johnsen elsker å eksperimentere med teknikker og verktøy, og jobber mye med sterke farger, kontraster og blikkfang. Han elsker å eksperimentere med både konvensjonelle og ukonvensjonelle verktøy, abstrakt såvel som figurativt og linjer. Richard har foruten fargerikt uttrykk, stort fokus på flyt og rytme  i bildene sine. Kunstneren jobber mye med å få frem og reflektere sin egen aktuelle sinnstilstand og følelse. Bildene svinger mellom det mørke og nedtonede, til sprudlende og fargerikt og humørfylt. Kunstneren blir gjerne inspirert av hverdagslig små ting detaljer, men elsker også å bare la seg flyte med i øyeblikket. 

Richard Johnsen bruker flere ulike teknikker for å få frem både farge, overganger og lys. I all hovedsak males det med Akryl eller blekk på papir, men også noen ganger på lerret. Bilder selges enten som D.G.A, innrammet maleri /tegning på papir eller på lærret.

Utstillinger

2024
Bærum Malerklubb, Bærums Verk
2024
Don't ask why - Albin Upp, Briskeby - Oslo
2022
Virtuelt galleri visning - Bale Gallery
2022
Virtuelt galleri - Szerlemprojet

All kunst av Richard Johnsen

Artikler av og med Richard Johnsen

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.