Tonje Rebecca Rosenberg

Tonje Rebecca Rosenberg er født i Oslo, er gift og bor i Kristiansand. Hun er opptatt av mennesker og natur, liker å male intuitivt og å skape ulike teksturer som gir et organisk og gjerne naturlig uttrykk.

kunstner-dummy-profilbilde

MER OM Tonje Rebecca Rosenberg

Tonje Rebecca Rosenberg er født i Oslo, og vokste opp med sin kunstelskende mor som tidlig introduserte henne for ulike kunstformer som oljemaling, akvarell, keramikk, kobberrelieff, emaljesmykker etc.

Hun har utdannelse innen kontor og administrasjon, er entrepenør og har jobbet innen farge og stil, salg, ledelse og konsulenttjenester innen kontor og regnskap. De siste årene har hun pga helseutfordringer måttet legge om livet og har hatt mulighet for å utforske kunstmaling og ulike teknikker. Hun liker spesielt å male intuitivt og skape ulike strukturer som gir et organisk og naturlig uttrykk men er åpen for det som skjer i prosessen.

Hun inspireres av det meste rundt seg men spesielt områdene rundt middelhavet. Italiensk natur, kunst, kultur, arkitektur, farger, materialer mm oppleves som genuint og er en sterk inspirasjon. En kunstner som også verdsettes spesielt, er Max Gasparini.

I sine malerier søker hun en balanse mellom kontraster; som grovt og fint, blankt og matt, mørkt og lyst etc. Gjennom dette ønsker hun å reflektere verden slik den er og har et sterkt behov for å markere en «ekthet» i kontrast til en kunstig «perfekt» verden som ofte blir presentert gjennom sosiale medier.

UTSTILLINGER

2022
International Contemporary Exhibition NFT New Freedom Think By MADS Art Gallery
2022
Art and Music Exhibition Inside of a Piano Tableaux By Composer and Pianist Margin Alexander
2022
Høstutstilling Medium Pluss hos Galleri Prikkart

MIN KUNST

Artikler med Tonje Rebecca Rosenberg

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.