Mitt atelier

På denne siden skal du kunne redigere informasjonen om ditt atelier, og laste opp bilder fra din «hverdag» som kunstner. Redigeringen blir gjort tilgjengelig etterhvert. Nå i første omgang trenger vi at du sender inn info og bilder, så setter vi opp siden for ditt atelier.

Som et tillegg til din profilside på Prikkart, har du mulighet til å presentere ditt eget atelier. Det trenger ikke nødvendigvis være et eget lokale du leier. Det kan være et rom du bruker for å utøve din kunst, enten det er hjemme eller et annet sted.

Ditt atelier får sin egen side på prikkart.com hvor folk kan lese mer om deg og kunsten din. Samt booke tid til privat visning, bestillingsverk og lignende. Det vil også være en link til ditt atelier fra din profilside. I tillegg er dette en veldig fin måte for oss å presentere kunstnerne på i sosiale medier, og drive mer trafikk inn til nettsidene.

Eksempel på hvordan ditt atelier kan se ut på nett

Noen av kunstnerne har publisert sitt atelier på nettsidene, ta gjerne en titt på det for å se hvordan vi tenker at de skal se ut.
Se eksempel på atelier her!

Dette trenger vi fra deg for å publisere ditt atelier:

  • Ett hovedbilde av ditt atelier
  • En kort introtekst
  • En litt lengre tekst som beskriver ditt atelier og hva folk kan forvente (litt om privat visning av kunst og evt. bestillingsverk)
  • 4-5 bilder fra ditt atelier av dine kunstverk eller av deg når du maler
  • Informasjon om du ønsker å tilby digitale møter i tillegg til fysiske
  • Adresse, sånn at vi kan legge inn en link til kart

NB: Det er ikke noe krav til at du publiserer adressen dersom du ikke ønsker det. Du kan heller nevne i teksten hvilken by eller sted du holder til, og gi ut adressen på forspørsel når folk booker tid.

Veldig fint om du sender dette til oss på shop@prikkart.com. Så fort vi har mottatt det vi trenger, setter vi opp siden med ditt atelier, og legger inn et kontaktskjema besøkende kan bruke for å komme i kontakt med deg.

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.