Elin Hauklien

Book tid i mitt atelier!

Hei, har du lyst til å besøke en kunstner som bruker stedene hun reiser som sitt atelier? Jeg setter alltid pris på å snakke med kunstinteresserte og de som ønsker å vite mer om hvor og hvordan jeg lager kunsten min og å se den «live», via en video chat.

Kontakt meg gjerne for spørsmål du har eller en hyggelig kunstprat.

book-tid-i-mitt-atelier-elin-hauklien-prikkart-01

Book tid til privat visning av kunst eller bestillingsverk

Jeg kaller mitt atelier for mine kreative rom, da jeg sketcher, maler og lager konsepter til kunstprosjektene mine hvor enn jeg reiser og befinner meg i verden. For tiden bor jeg i Durban i Sør-Afrika hvor jeg lager digital kunst, tresnitt, mikset media og maler med akvarell og akryl i leiligheten vi bor i. De større tresnitt-trykkene jeg lager trykker jeg i studioet til Ezequiel Mabote, en lokal kunstner jeg samarbeider med. Om du planlegger en reise til Sør-Afrika, ta gjerne kontakt for å avtale et besøk i et av mine kreative rom eller vi kan booke en video chat, hvor jeg kan vise deg kunsten min og hvordan kunsten blir skapt og for å svare på eventuelle spørsmål du har.

Bestillingsverk
Da jeg har mer enn ti års erfaring med designarbeid og å lage ulike design på oppdrag, finner jeg det alltid spennende og utviklende å samarbeide om å lage unik kunst som bestillingsverk. En uforpliktende prat for å bli bedre kjent er alltid en bra ide og et godt utgangspunkt for å vite om jeg er den rette kunstneren for ditt bestillingsverk.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og inspirerende kunstprat. Håper å høre fra deg!

Adresse
9 Nathaniel Isaacs Cresent 155 Stromboli, North Beach, Durban, Kwazulu Natal 4001, Sør-Afrika
SE I KART »

Min profilside
Du kan lese mer om meg og se mer av min kunst på min profilside.

Book tid - Atelier Elin Haulkien

Et lite innblikk i hva som foregår i mitt atelier

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.