Lost in Baltimore II Space Experience

kr 57.600 ink. avgift

Lost in Baltimore II Space Experience, er et stort og fargeekte oljemaleri. Stor dybde i fargelagene, satin – semiglossy finish som gir maksimal fargegjengivelse. Lerret av bomull, 400 gr kvalitet, strukket på slim blindramme med kryss i stabil furu kvalitet. Blikkfang av de sjeldne – må oppleves

Størrelse: 200x180 cm
Kunstner: Espen Spanli

Solgt

Dette kunstverket omsettes i opphavsmannens eget navn, og formidles av Prikkart som mellommann. Les om kunst og MVA her! Pris er inkludert avgifter som BKH-avgift og mva. der det gjelder.

Hun ville vekk fra det vonde, bort fra det som tynget. Hun ønsket seg til et sted der hun kunne komme seg til hektene igjen. Det ble aldri slik. Jo lenger inn hun dykket, dess verre ble det å komme seg ut. Hennes utrettelige pågangsmot, utrolige retferdighetssans og hennes omsorg for alle andre, fanget henne på alle måter. Et vidunderlig mennenske med en ufortjent skjebne.

Han strevde nå. Langt inne allerede. Ville de finne ut av det? Han misslikte sterkt deres misstro til ham. Ingen ville forstå, de velger å missforstå ham. Hvordan kunne det gå så langt? Hva var det som drev ham videre? Hvem skal dømme en av hans kaliber, dette er absurd.

Hun elsket jobben sin, den gav henne mening og flyt.

Han elsket posisjonen sin, den gav ham en følelse av frihet og avlat

Dimensjoner 200 × 180 cm
Teknikk

Oljemaling

Ferdiggjøring

Blindramme, Fernissert

Produktnr: PA7970ES Kategorier: , Stikkord: ,
Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.