Espen Spanli

Espen liker å uttrykke seg gjennom sterke farger. Primærfarger som blå, gul og rød står sterkt og har stor betydning og plass i paletten.

kunstner-dummy-profilbilde

Utvalgt kunst av Espen Spanli

Velkommen til
mitt atelier

Ønsker du å se nærmere på kunsten? Kanskje du er nysgjerrig på prosessen bak eller ønsker å se hvordan et kunstverk ser ut før det ferdigstilles? Book deg en visning her!

Mer om Espen Spanli

Espen streber alltid etter å gjenskape en følelse eller en tilstand og bruker lerretet som utrykksform. «Magien oppstår i det øyeblikket en reaksjon starter i kroppen», hevder han. Å skape er en prossess, hvilket innebærer at du må i gjennom ulike stadier for å komme frem til målet. Noen prosesser er enkle mens andre er harde og nærmest frustrerende. «Jeg tror det handler om hvor langt ned i bevisstheten man må dykke», sier han.

Mange har et ønske om å påvirke med sine verk, andre ønsker kun å gjenfortelle så nært sannheten som mulig. Stil og smak vil utvikles over tid. «Den som ikke strekker seg etter nytenking eller ønsker utvikling, er på returløpets vei», hevder Espen. Produksjonen skjer hovedsaklig i atelier, som deles med Morten. Lerret eller papir, monteres først rett på vegg, deretter påføres mediene og verket tar form. Ulike  metoder benyttes og maleriene har et variert uttrykk. «Når maleriet er ferdig, vet jeg ikke før jeg ser det. Det kan ta lang tid, før den rette følelsen dukker opp» sier Espen.

Utstillinger

2022
Separatutstilling Prikkart - Vika
2021
Prikkart - Vika
2021
Prikkart / Vårutstillingen i Nittedal
2020
Prikkart - Shoddyfabrikken
2020
Prikkart - Vålerenga Bydelshus (digital)
2019
Prikkart - Grünerløkka

All kunst av Espen Spanli

Artikler av og med Espen Spanli

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.