Espen Spanli

Espen liker å uttrykke seg gjennom sterke farger. Primærfarger som blå, gul og rød står sterkt og har stor betydning og plass i paletten.

kunstner-dummy-profilbilde

MER OM Espen Spanli

Espen streber alltid etter å gjenskape en følelse eller en tilstand og bruker lerretet som utrykksform. «Magien oppstår i det øyeblikket en reaksjon starter i kroppen», hevder han. Å skape er en prossess, hvilket innebærer at du må i gjennom ulike stadier for å komme frem til målet. Noen prosesser er enkle mens andre er harde og nærmest frustrerende. «Jeg tror det handler om hvor langt ned i bevisstheten man må dykke», sier han.

Mange har et ønske om å påvirke med sine verk, andre ønsker kun å gjenfortelle så nært sannheten som mulig. Stil og smak vil utvikles over tid. «Den som ikke strekker seg etter nytenking eller ønsker utvikling, er på returløpets vei», hevder Espen. Produksjonen skjer hovedsaklig i atelier, som deles med Morten. Lerret eller papir, monteres først rett på vegg, deretter påføres mediene og verket tar form. Ulike  metoder benyttes og maleriene har et variert uttrykk. «Når maleriet er ferdig, vet jeg ikke før jeg ser det. Det kan ta lang tid, før den rette følelsen dukker opp» sier Espen. 

UTSTILLINGER

2021
Prikkart / Vårutstillingen i Nittedal
2020
Prikkart - Vålerenga Bydelshus (digital)
2020
Prikkart - Shoddyfabrikken
2019
Prikkart - Grünerløkka

Artikler med Espen Spanli

 • Prikkart Pop-up galleri

  Før Jul i 2019, arrangerte Prikkart en utstilling som gikk over en hel måned. Fra 15. november til 15. desember, åpnet vi dørene for publikum på Grünerløkka i Oslo.

  Mer
 • Prikkart - Sommerfest 2020

  I anledning Prikkarts årlige sommerfest arrangerte vi en liten kunstutstilling, utendørs bak den gamle Shoddyfabrikken på Grorud.

  Mer
 • Kunstutstilling med Prikkart på Vålerenga

  I begynnelsen av november hadde vi invitert til kunstutstilling på Vålerenga. Dessverre måtte vi avlyse dagen før på grunn av smittesituasjonen i Oslo.

  Mer
 • Kunst som passer hos deg | Prikkart nettgalleri

  Velkommen inn i vårt digitale galleri og oppdag unik og spennende kunst! I vårt nettgalleri finner du et variert utvalg fra våre kunstnere.

  Mer
 • Kunstutstilling 16-17. oktober - Av jord er du kommet…

  "Av jord er du kommet, vi tar det derfra…", er første utstilling i nye Galleri Prikkart og en hyllest til kunstnerens natur og frie uttrykk. Variasjoner innen teknikk, farger og strukturer, viser mangfoldet og således hvordan Prikkart kommuniserer til folket. 

  Mer
Oppdaterer…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.