Elin Hauklien

Elin Hauklien er en ny-etablert kunstner med et stort hjerte for mennesker, kunst og kultur. En person som ønsker å bringe mennesker sammen ved å skape abstrakt kunst og som bruker kunst for å utvikle forståelse av seg selv og for å kultivere empati for andre.

kunstner-dummy-profilbilde

Utvalgt kunst av Elin Hauklien

Velkommen til
mitt atelier

Hei, har du lyst til å besøke en kunstner som bruker stedene hun reiser som sitt atelier? Jeg setter alltid pris på å snakke med kunstinteresserte og de som ønsker å vite mer om hvor og hvordan jeg lager kunsten min og å se den "live", via en video chat.

Mer om Elin Hauklien

Elin Hauklien er utdannet glassblåser og barnevernpedagog. De siste tretten årene har hun og mannen vært bosatt i Namibia og Sør-Afrika, mens de har reist i store deler av det sørlige Afrika. I løpet av det siste tiåret har Elin hovedsaklig jobbet med produksjonsdesign for video og foto, display design, animasjon og grafisk design.

Kunstuttrykk
Elin uttrykker seg i tresnitt, mixed-media, akvarell, digital kunst og akryl. I mye av kunsten Elin lager, er observasjon av livet tema, og i gjennom kunsten oppmuntrer hun til å meditere over våre egne følelser og observasjoner av livet. Det kulturelle perspektiv spiller en viktig rolle i Elins liv og hun har et ønske om å forstå andre på et dypere nivå ved å lytte og å bringe mennesker sammen via kunsten.

Elins kunst er kjennetegnet av rå, organiske og enkle linjer, mønstre, tegneserie-inspirerte dyr med humoristiske undertoner og svart-hvit eller fargesterke motiver.

Utstillinger

All kunst av Elin Hauklien

Artikler av og med Elin Hauklien

  • Organiske former i natur og kunst

    Ujevne, krumme, flytende og uregelmessige – dette er noen beskrivelser av organiske former og linjer. Les mer om organiske former i naturen og kunst her.

    Mer
Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.