Morten Schie

Morten Schie er en selvlært kunstner som er glad i kontraster, fargekombinasjoner og det visuelle i kunsten. Han jobber stort sett med akryl på lerret, men er ikke fremmed for å eksperimentere med andre medier. Jobber til daglig med blant annet visuell design til både papir og skjerm, og ser på kunst som en mulighet for fritt utløp uten begrensninger.

kunstner-dummy-profilbilde

Utvalgt kunst av Morten Schie

Velkommen til
mitt atelier

Har du lyst til å ta en nærmere titt på kunsten min, prate om et bestillingsverk eller bare ta en hyggelig prat, er du hjertelig velkommen til mitt atelier i den gamle Shoddyfabrikken.

Mer om Morten Schie

Morten Schie henter inspirasjon fra mennesker, populærkultur, historie, litteratur, og ikke minst alle mulige situasjoner man opplever i dagliglivet. Morten prøver i sine kunstverk å skape dynamikk og visuell interesse ved å kombinere ulike elementer som skiller seg fra hverandre. Det kan være forskjeller i farge, form, størrelse, tekstur eller andre visuelle egenskaper som skaper kontraster.

Kontraster eller motsetninger forsterker hverandre og skaper spenning. Kontrast er et effektivt virkemiddel i design, kunst og språk, og handler om mye mer enn bare lys og mørk, abstrakt og konkret eller stort og lite.

Kontrast kan også være en kilde til til vekst og utvikling, da det tvinger oss til å reflektere over egne meninger og preferanser, og til å utvikle større forståelse for andre synspunkter.

Morten Schie jobber fra sitt atelier på Shoddyfabrikken i Oslo, som han deler med Espen Spanli.

Utstillinger

2023
"=PRIKKART" - Galleri Prikkart
2022
"Medium+" - Galleri Prikkart
2022
"Vektløs" - Galleri Prikkart
2022
Vårutstillingen i Nittedal
2021
"Av jord er du kommet" - Galleri Prikkart
2021
Vårutstillingen i Nittedal
2020
Digital utstilling Vålerenga Bydelshus - Prikkart
2020
Sommerutstilling Shoddyfabrikken - Prikkart
2019
Pop-up Grünerløkka - Prikkart

All kunst av Morten Schie

Artikler av og med Morten Schie

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.