Morten Schie

Leken og kreativ sjel med sans for orden i det abstrakte og rot i systemet. Morten har en del faste ritualer som hjelper i den kreative prosessen. Mer glad i å høre på musikk enn å utøve og bruker toner og lyd for alt det er verdt.

kunstner-dummy-profilbilde

MER OM Morten Schie

Det meste av inspirasjonen hentes fra en variert og kreativ hverdag med mye inntrykk, lek og moro. Teknologi spiller en viktig rolle i søken etter nye teknikker som skaper unike uttrykk.

UTSTILLINGER

2020
Prikkart - Shoddyfabrikken
2020
Prikkart - Vålerenga Bydelshus (digital)
2019
Prikkart - Grünerløkka

Artikler med Morten Schie

 • Prikkart Pop-up galleri

  Før Jul i 2019, arrangerte Prikkart en utstilling som gikk over en hel måned. Fra 15. november til 15. desember, åpnet vi dørene for publikum på Grünerløkka i Oslo.

  Mer
 • Prikkart - Sommerfest 2020

  I anledning Prikkarts årlige sommerfest arrangerte vi en liten kunstutstilling, utendørs bak den gamle Shoddyfabrikken på Grorud.

  Mer
 • Kunstutstilling med Prikkart på Vålerenga

  I begynnelsen av november hadde vi invitert til kunstutstilling på Vålerenga. Dessverre måtte vi avlyse dagen før på grunn av smittesituasjonen i Oslo.

  Mer
 • Kunst som passer hos deg | Prikkart nettgalleri

  Velkommen inn i vårt digitale galleri og oppdag unik og spennende kunst! I vårt nettgalleri finner du et variert utvalg fra våre kunstnere.

  Mer
 • Kunstutstilling 16-17. oktober - Av jord er du kommet…

  "Av jord er du kommet, vi tar det derfra…", er første utstilling i nye Galleri Prikkart og en hyllest til kunstnerens natur og frie uttrykk. Variasjoner innen teknikk, farger og strukturer, viser mangfoldet og således hvordan Prikkart kommuniserer til folket. 

  Mer
Oppdaterer…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.