Cecilie Lütken

Cecilie Lütken er bosatt i Oslo. En iboende kreativitet har ligget latent i alle år, men det er de siste 12 årene hun har fått tid til å dyrke lidenskapen. 

kunstner-dummy-profilbilde

MER OM Cecilie Lütken

Cecilie startet med flere malekurs på Nydalen kunstskole og fortsatte deretter å delta på flere onlinekurs hos diverse kunstnere. Det å være i et fellesskap har gitt henne en trygghet og masse energi. Hun har over tid lært flere teknikker som kombineres. Hun bruker akryl, struktur av forskjellig art, flytende pigmenter, papirteknikker.
Hun fascineres og inspireres av de forskjellige årstidene og spesielt lysets forandringer i naturen, ved havet og fjellet. Fargene og energien i bildene er stadig i forandring slik som livet også kan være. Når hun arbeider hjemme i sitt lille atelier er musikken en viktig del av prosessen. 

Hun starter ofte maleprosessen intuitivt og jobber med flere bilder samtidig. Bildene har gjerne flere lag og ender ofte opp med en abstraksjon.

 

UTSTILLINGER

2021
Separatutstilling Rød Gård Tjøme Golfklubb
2019
Fornebu senter
2018
Utstilling med Kristin Oksavik på Bogstad gård
2018
Separatutstilling Albin Art

MIN KUNST

Artikler med Cecilie Lütken

 • Kunstutstilling 16-17. oktober - Av jord er du kommet…

  "Av jord er du kommet, vi tar det derfra…", er første utstilling i nye Galleri Prikkart og en hyllest til kunstnerens natur og frie uttrykk. Variasjoner innen teknikk, farger og strukturer, viser mangfoldet og således hvordan Prikkart kommuniserer til folket. 

  Mer
 • Vektløs - Utstilling 12-13. mars 2022

  En tid preget av usikkerhet, trusler og inntrykk nesten umulig å fordøye krever sin motvekt. Velkommen til utstilling hos Prikkart! 

  Mer
 • Perspectives - Kunstutstilling 23-24. april

  Velkommen til kunstutstilling i Galleri Prikkart 23-24. april. Opplev unik kunst av den prisvinnende fotografen Paul Smith og flotte abstrakte malerier av Cecilie Lütken.

  Mer
Oppdaterer…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.