Jan Tømmernes

Jan Tømmernes skaper kontraster i verkene sine og søker skarpe linjer, svart/hvitt mot farger eller at motivet skiller seg tydelig fra bakgrunnen. Han ønsker at det han lager fanger oppmerksomheten til de som ser det og at de stopper opp en stund for å se nærmere.

kunstner-dummy-profilbilde

MER OM Jan Tømmernes

Teknikk:
Jan Tømmernes bruker mennesker som motiver/referanser for sine verk. Maler stort sett med akrylmaling på lerret, men har den siste tiden eksperimentert med forskjellige materialer på mdf-plater med epoxy finish. Noe han ser for seg å gjøre mye av i tiden fremover. Jan liker kontraster i verkene sine og søker skarpe linjer, svart/hvitt mot farger eller at motivet skiller seg tydelig fra bakgrunnen.

Inspirasjon:
Jan henter Inspirasjon fra alle kunstnere han ser gjennom sosiale medier eller i gallerier. Selv ser han etter portrettfotografier som gir han umiddelbare tanker/ideer om hvordan han kan tolke det på sine måte, med sine teknikker.

Motivasjon:
Jan blir motivert av prosessen og roen det gir å arbeide med et verk og følelsen det gir når han til slutt signerer et verk han er fornøyd med. Han lager ting han selv liker å se på, men blir definitivt motivert av positive tilbakemeldinger på det han lager.

Mål:
Jan ønsker at det han lager fanger oppmerksomheten til de som ser det og at de stopper opp en stund for å se nærmere. Har ikke noen spesiell dybde i kunsten sin ut over at han selv skal like å se på det og at han ønsker at den jevne person i gata skal like å se på det.

UTSTILLINGER

Artikler med Jan Tømmernes

 • Kunstutstilling 16-17. oktober - Av jord er du kommet…

  "Av jord er du kommet, vi tar det derfra…", er første utstilling i nye Galleri Prikkart og en hyllest til kunstnerens natur og frie uttrykk. Variasjoner innen teknikk, farger og strukturer, viser mangfoldet og således hvordan Prikkart kommuniserer til folket. 

  Mer
 • Vektløs - Utstilling 12-13. mars 2022

  En tid preget av usikkerhet, trusler og inntrykk nesten umulig å fordøye krever sin motvekt. Velkommen til utstilling hos Prikkart! 

  Mer
Oppdaterer…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.