Vibeke Haviken

Det å uttrykke menneskers følelser og stemninger er en sterk drivkraft hos Vibeke Haviken. Hun liker å jobbe med figurative komposisjoner med innslag av det abstrakte. Vibeke eksperimenterer med ulike formater og materialer, og er opptatt av å kontinuerlig utvikle ferdigheter og ulike uttrykk.

 

kunstner-dummy-profilbilde

MER OM Vibeke Haviken

Vibeke har alltid elsket å være kreativ. Gjennom hele livet har hun fått energi av å skape. I 2021 startet hun sin billedkunst reise, og fullfører i desember 2022 billedkunst utdannelse fra Nydalen kunstskole. Hun bor og jobber i Oslo i Norge.

Hennes kreative side kan virke overraskende for noen mennesker da hennes bakgrunn er hovedfag i matematikk, og hun har tilbrakt sin profesjonelle karriere i to av de største teknologiselskapene i verden. Nå, 48 år gammel, har hun funnet en livslang lidenskap i billedkunst. Med billedkunst opplever hun å ha en stemme, uttrykke følelser og sette fokus på viktige saker.

Vibeke elsker å eksperimentere med det figurative i kombinasjon med abstrakte. Hun inspireres av hvordan menneskers erfaringer, utfordringer og gleder setter tydlige spor i hvordan vi fremstår og utrykker oss selv.

Hun jobber med både akryl og oljer på lerret, og kull og blekk på papir. Hun eksperimenter hele tiden, og finner sterk inspirasjon i å prøve nye måter å utrykke seg på. Hun liker å jobbe på et middels til stort format da det gir en følelse av frihet og utfordring.

Ta del i hennes reise og følg Vibeke på Instagram konto www.instgram.com/art.vibekehaviken

UTSTILLINGER

2022
Galleri Minneparken, kollektiv utstilling
2022
M.A.D.S Gallery, digital utstilling
2021
Nydalen kunstskole, felles utstilling

MIN KUNST

Artikler med Vibeke Haviken

  • =Prikkart - Vårutstilling 2023

    Velkommen til «=Prikkart» – vårutstilling 2023, der overskuddet av alt salg går uavkortet til Stiftelsen Erlik. 18. mars - 2. april.

    Mer
Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.