Kristine Ravndal Gabrielli

I hjertet av Teie, på Nøtterøy, finner du et pulserende kreativt studio og atelier, drevet av den talentfulle og selvlærte kunstneren, Kristine Ravndal Gabrielli. Med en bemerkelsesverdig evne til å manipulere flytende akrylmaling, har Gabrielli etablert seg som en fremtredende figur i «Paint Pouring» eller «Liquid Art» -verdenen, en teknikk hvor kunst og kjemi blander seg i en strålende fargesymfoni.

kunstner-dummy-profilbilde

Utvalgt kunst av Kristine Ravndal Gabrielli

Mer om Kristine Ravndal Gabrielli

Gabriellis arbeider kan betraktes som vinduet til en grenseløs abstrakt verden, hvor intuisjon, maleglede og farger spiller de ledende rollene. Hvert kunstverk er en invitasjon til en reise i fantasiens verden. Inspirert av det uventede tilstreber Gabrielli å skape kunstverk som er like mye hjemme på en moderne stuevegg som i et prestisjetungt galleri.

Internasjonal oppmerksomhet
Med utstillinger i Norge, Danmark, og Spania har denne kunstneren fra Tønsberg og Nøtterøy raskt fått internasjonal oppmerksomhet. Hennes aktive tilstedeværelse på digitale plattformer gir et fascinerende innblikk i hennes reise gjennom abstrakt kunst.

På Nøtterøy, omgitt av fargenes vibrasjon, ønsker Gabrielli deg velkommen til hennes studio. Her inviterer hun kunstelskere og nysgjerrige sjeler til å delta på åpne studio dager, og å oppleve utstillinger i samarbeid med andre lokale kunstnere. Et besøk vil raskt avsløre hennes lidenskap for å utforske, fornye, og vekke en barnlig lekenhet gjennom sitt arbeid.

Hvis du drømmer om et unikt maleri skreddersydd for ditt rom, gir Kristine Ravndal Gabrielli også muligheten til å bestille skreddersydde kunstverk. Kunden blir en integrert del av prosessen, og får gleden av å være med fra idé til ferdig produkt.

Kurs
For de som ønsker å dykke dypere inn i denne spennende maleteknikken, tilbyr Gabrielli kurs i Paint Pouring. Med over 200 fornøyde deltakere i alle aldre, er det ingen tvil om at hennes pedagogiske tilnærming, kombinert med hennes smittende entusiasme, skaper en læringsopplevelse som er både givende og morsom. Og som veldig ofte gir mersmak og ønsker om gjentagelse.

Utforsk en verden av flytende farger og grenseløs kreativitet med Kristine Ravndal Gabrielli – en stigende stjerne i kunstens univers.

Utstillinger

2023
Art & Glam Strand Stabekk, Female Artists Oslo
2022
Nordic Artfaire København
2021
Solo utstilling, Long Street Gallery
2021
International Contemporary Art Fair Marbella, Van Gogh Art Gallery

All kunst av Kristine Ravndal Gabrielli

Artikler av og med Kristine Ravndal Gabrielli

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.