Steinar Enlid

Steinar Enlid ønsker å dra sitt svartmetall univers fra musikken og over på lerrete. Det handler mye om nærhet og respekt til naturen, og et savn av eldre verdier som til dels har gått tapt. Det kan her svinge fra naturlandskap til samfunnskritikk, men alt henger likevel sammen. Steinar vet hvor han er og hvor han skal med bildene sine.

kunstner-dummy-profilbilde

MER OM Steinar Enlid

Som i musikken har Steinar mange strenger og spille på. Han har tegnet, malt med ulike medier, og drevet med airbrush og pinstripping. Det veksles mye, og at horisonten utvides er en del av reisen. Steinar har en trang mot å prøve det som er uprøvd, og ser frem til å finne ut av hvor haren hopper når han nå tar bildene sine ut i lyset.

Innspirasjon blir ofte hentet fra naturen, men den hentes også mye fra eldre tider. Selv om fortiden var preget av trange tider og hardt arbeid, ligger det likevel et savn over det som er borte. Denne melankolien dukker av og til opp i Steinars bilder. Han har en klar formening om hvilke bilder som skal males for å synligjøre hans verden, både med natur og samfunnskritikk, så da gjenstår det bare å se hva som dukker opp fremover!

UTSTILLINGER

MIN KUNST

Artikler med Steinar Enlid

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.